Pimedate kuude luuleõhtud

Piret Meos <piret.meos@linnamuuseum.ee> kirjutas:

Taas algavad “Pimedate kuude luuleõhtud” meie armastatud kirjaniku Eduard Vilde kodukorteris Kadriorus. Siia mõnusasse, õdusasse kirjandusest õhkuvasse interjööri  ootamegi esinejaid ja kuulajaid.  Tulemas on kolm luuleõhtut (oktoober, november, detsember) ja igal õhtul võiks esineda vähemalt kolm kaunishinge ning muusik.

See on piisavalt intiimne ja hubane ruum, et oma luulet ise lugeda ja mõtiskleda. Sellel aastal mõtiskleme teemal “Armastus”. Armastada võib iseennast, meie jaoks erilisi elusolendeid ja kohti, loodust ja palju muud. Armastus puudutab meid kõiki omal moel ja omas vormis.

Tore on pimedatel nädalalõpuõhtutel lasta end  ilusatel tunnetel kaasa viia, kuulata teiste loomingut, jagada enda oma. Kallid noored inimesed, kes te olete loonud luulet sel tundlikul teemal. Tulge ja jagage seda ilu teistelegi.

Alustaksime  seega 30 või 31 oktoober. Kuna on kõhklusi päeva valiku osas siis palun andke teada, kas sobib paremini kuu viimane reede või neljapäev. Väga tahaks lasta kõlad ka muusikal ehk on keegi  tuttav pillimees soovitada, kutsuda.

Eelmisel aastal toimunud õhtutest saab ülevaate E.Vilde Muuseumi kodulehelt
http://www.linnamuuseum.ee/vilde/index.php?&id=301


  1. Ingel

    Osaleksin “Pimedate kuude luuleõhtutel” meeleldi, aga pigem novembris kui oktoobris. Kas on teisi huvilisi? Saaksime siis ka muusikalise osa sisustamise üle nõu pidada.

  2. helle

    mulle sobiks reede õhtuti kella kuuest.

  3. helle

    …ja ootan neid juba septembrist,, võib ka oktoobrist.

Leave a Comment