Täna, 11. novembri teisipäeval kell 21:35, läheb ETVs eetrisse kultuurisaade OP!, milles purustan Eia Uusi viimase romaani “Kahe näoga jumal”.
*
Lisa:
(Nov 12th, 2008 at 20:06)
Kellel ei õnnestunud Op!i näha, siis siin on link:
http://etv.err.ee/arhiiv.php?id=87533
PS! Kel pole mahti tervet saadet ära puhverdada ja tahab Jimi ja Eiat kiiremini näha, siis tõstke ajariba 21nda minuti 10ndale sekundile;)
Viimased sissekanded
Teemad
- A - Allar Lepa (4)
- A - Anna-Kristiina Pae (2)
- B - Birk Rohelend (20)
- C - Carolina Pihelgas (3)
- D - Diana Leesalu (2)
- E - Eia Uus (8)
- E - Eliina Korts (2)
- Filmid (4)
- H - Hanna Kangro (5)
- J - Janika Ots (2)
- J - Jim Ashilevi (5)
- K - Kaarel B. Väljamäe (5)
- K - Kristo Viiding (4)
- L - Liivia Anion (1)
- Lingid (11)
- M - Marje Ingel (9)
- M - Martin Vabat (1)
- Muusika (5)
- N - Neoonmust (2)
- Purpurmust (18)
- R - Robert Randma (7)
- Raamatud (35)
- S - Siim Kera (7)
- Tekstid (10)
- U - Urmo Mets (4)
- Üld (22)
- Üritused (35)

Nov 12th, 2008 at 18:34
ema ytles, et me olevat m6levad v2ga asjalikult r22kinud. ma olin teises dimensioonis 2ra, kui salvestus oli, ei leidnud yhtegi s6na, ei saand millestki aru, nii et ma ei usu, et minu poolt midagi asjalikku olla v6is, aga emad on liigina biased anyway.
ytles ka, et su nime all oli “purpurmusta oru liige” ning et teda yllatab kui t6siselt seda v6etakse ning: “Samas lugesin täna, et poleks Siurut olnud, poleks Underit (kes kirjutas tollal sahtlisse ega pidanud ennast luueltajaks).”
Nov 12th, 2008 at 18:39
ja ema ytles, et sa olid mirja heroiinlusest aru saanud. h2sti paljud on mulle r22kinud peategelasest ja siis kysimusele “kes?” vastanud “anett juu”.
t2hem2rkides on mirjat raamatus sama palju kui teisi kokku, aga ta on peituses proff.
Nov 12th, 2008 at 18:40
the magical 11.11
Nov 12th, 2008 at 20:06
Kellel ei õnnestunud Op!i näha, siis siin on link:
http://etv.err.ee/arhiiv.php?id=87533
Nov 12th, 2008 at 20:15
PS! Kel pole mahti tervet saadet ära puhverdada ja tahab Jimi ja Eiat kiiremini näha, siis tõstke ajariba 21nda minuti 10ndale sekundile;)
Nov 13th, 2008 at 12:16
Eia, antud juhul pean su emaga nõustuma, tõesti selline suht konkreetne jutt tundus sinu suust :-) Võibolla tõesti veidi ebasinulik, kui järele mõelda, nii et sõna ‘asjalik’ tähendus võib siinkohal veidi varieeruda sinu ja su ema või minu arusaamises. Igatahes mulle jätsid sa seal saates mulje, et oled autor, kes väga hästi teab, mida ta teeb (= kirjutab) Ja noh, Jim minu meelest üldsegi ei “purustanud” :-)
Nov 14th, 2008 at 13:39
Jim, alustasin raamatu “How Fiction Works” lugemist. Selle esimene lause: “The house of fiction has many windows, but only two or three doors.”
Goes in the line with your house theory.