Teretus lugupeetud purpurmustus! On palju kõneldud oru liikmete ühisolengust, tutvumisest, luule väljutamisest. Paksu lumega pühapäev tekitas minus soovi rakmed kätte haarata ja algus sisse raiuda. Saagu see mis tulema pidanud ehk tulev kolmapäev 26.nov. peetakse urmo metsa värskes Tartu residentsis purpurlaste oleng - “videviku tund”. Oodatud on kõik meielased. Soovitus tallinnlastele - vaadake asja tühiste libisevate kilomeetrite perspektiivist, leidke aeg ja ilmutage end, kes tuleb see on. Minule teadaolevalt on purpurlastest tartlasi ca. 6. Vundament on justkui olemas. Lisaks on õhtule ilmumas ka luuletuv erikülaline väljastpoolt orgu! Kaasa isiklik luuleessents ja ornitoloogi huvi.

ps. videviku tund hindab põhjamaise pimeduse helgemaid aspekte,

peatab aja ja vaagib. Saagu hämarus kõnekaks.

26. nov. 17.00 Tartu kesklinn, Vallikraavi tn.

urmo 52 59 277


 1. carolina

  Jah, mina tuleksin küll, aga tuli meelde, et on oluline-oluline olla koolis kuni kolmveerand kuueni. Niiet hilinen.

 2. Ingel

  Jaah, hea öelda, et tühised libisevad kilomeetrid, kui veel eile oli rongiga sõitmine suht loterii küsimus, kas ja millal kohale jõuab :-)
  Pealegi, minu töö Tallinnas lõpeb 26-ndal kell 19.00 ja järgmisel päeval tuleb kah Tallinnas tööl olla. Seega paraku peaksin mina taolistest mitte Tallinnas toimuvatest üritustest piisavalt ette teadma, et vaba päeva võtta vms. Kahjuks pole ma vabakutseline, et saaksin sõita kuhuiganes ja siis, kui tuju tuleb. Aga tänan algatuse eest ja kutsumast! Kui oleng oleks toimunud eile või täna, esmaspäeval, siis oleksin ma kindlasti üritanud kohale tulla!
  Õnnitlused auhinna puhul Urmole!

 3. eia

  :)
  ma ei saa sel korral tulla

 4. anna k

  tohutult tahaks tulla, aga just kolmapäeval on Efterklang, niuts

  a järgmine kord kindlasti :)

 5. eia

  toimus?

Leave a Comment