algab Vilde muuseumis 28. novembril kell 18. Seekord on esindatud kaks purpurmustlast: Hanna Kangro ja Marje Ingel. Oma tekste loevad ka Lee Rajando ja Saul Talve. Muusikalisi vahepalu pakub Meelis Kommedant, võibolla laulan ka ise temaga koos paar laulu. Ürituse tutvustus: http://www.linnamuuseum.ee/vilde/index.php?&id=386

Juhul, kui huvilisi leidub ja on kohta, kuhu edasi minna, siis võiks Pimedate Kuude Luuleõhtu nr. 2 järel kirjanduslikus vaimus jätkata Purpurmusta oru liikmete kokkusaamisega. Oma salongi pole mul paraku välja pakkuda, aga minu meelest oleks tore, kui tekiks mingi jätkuüritus ega peaks kohe koju minema. Mõelgem-arutlegem, kas seda üritust saaks kusagil-kuidagi jätkata? Ettepanekud on oodatud!

P.S. Kel huvi ja aega, võib samal päeval Vilde muuseumisse juba varem minna, 28. novembril kell 17 esitletakse seal krimi-ja põnevusjuttude kogumikku “Musta mantliga mehed”. Lähemalt loe: http://www.linnamuuseum.ee/vilde/index.php?&id=58


  1. Birk

    on plaanis tulla :)
    võiks minna mõnda vanalinna kohvikusse. kui ei juhtu, et me kõik ebatõenäolisel kombel kohale tuleme, siis mahume hiljem kuskile ära ka :)

  2. Ingel

    Hurraa ja tere tulemast! Muidugi kohtume ja kulgeme kuskile edasi!
    Pean ainult vajalikuks hoiatada, et mul on koletu nohu ja natuke köha ka. Nii et võimalus oma publikule peale loomingu ka pisikuid edastada :P

Leave a Comment