Tule, ma jutustan sulle loo

Kolmapäeval, 17. detsembril, algusega kell 19 toimub Tartu rokiklubis Rock&Roll novellikogu “Tule, ma jutustan sulle loo” esitluspidu. Selles novellikogus on esindatud vähemalt nelja Purpurmustlase lood - teiste autorite kõrval on ühiste kaante vahele sattunud Jimi, Eia, Kristo ja minu lühijutud.

 


  1. Birk

    ühtlasi huvitaks mind, kas Tallinnast on kedagi minemas, et ma teaksin, kas ma ise lähen :P lihtsalt, ei tundu liiga ahvatlev üksi õhtul sinna sõita, et hommikul tagasi tuhiseda… vajaksin kaaskannatajat.
    vabandatagu mu kosmaarne ülbus.

  2. eia

    Mina ei saa tulla. Aga kes Tartus on, soovitan minna - lubatakse head pidu

  3. Jim

    Mina lähen, aga Viljandist. Kõlab hästi? Ei? Enam-vähem?

  4. Birk

    kõlab hästi :) eriti kui mõelde ühele lubatud mustale kilekotile :P

  5. Ingel

    Ohh, jälle tõsiselt halb ajastus minu mätta otsast vaadates! No kohe mitte ei vea nende Tartu kirjandusüritustega! :( Oleks see üritus olnud nädal varem, sel kolmapäeval, oleksin kindlasti kohale tulnud, kuigi hilinemisega, sest viibisin ühel Jõulujazzi kontserdil :)

  6. Birk

    Ingel, ma Sind kuidagi ümber ei saa veenda, et sa koos minuga tuleksid? Ma ju samuti mõlemal päeval tööl…

  7. Ingel

    Tjaa, Birk, sinu pakkumine on muidugi äärmiselt kena, aga et ürituse alguseks kohale jõuda, peaksin järjekordselt töölt varem ära küsima ja seda on viimasel ajal juba niigi palju teha tulnud… Seega, pigem jätan seekord siiski vahele. Aga edu ja toredat üritust teile! :)

  8. Jim

    Ja veel, Birk - must kilekott jääb hilisemasse tulevikku, kuna raamat on praegu ühes teises urkas.

  9. Birk

    Ah jah, ma just sain teada, et tänane jääb ikka ära, ei saa nii palju vabasid õhtuid endale lubada. Reedel tulen niikuinii… lugeda jõuab alati. hiljem.
    miskipärast tahaks ikka veel kirjutada hoopis :)

Leave a Comment