Luuleõhtu 19.12.2008

Andra ja Eda

Poisid

Tõnu ja EdaSelle aasta viimasel Pimedate kuude luuleõhtul esinesid Andra Teede, Eda Ahi, Tõnu Õnnepalu ja purpurmustlased Kaarel B. Väljamäe ja Kristo Viiding. Pisike hubane saal oli inimesi puupüsti täis, meeleolu oli õdus ja traditsioonoliselt loeti loomingut ette küünlavalgel. Omaette šedöövriga sai hakkama Kaarel, kes tegi etlemise käigus valmis kaks hoogsat luuletust ja pani kohalolijad vaimustusest ahhetama. Publiku hulgas nautisid etteasteid ka Birk, Ingel ja Robert, seega olime arvukalt esindatud.

Pärast seda, kui kõnevõimetu Birk oli Kaarli poolsurnuks rääkinud ja kommikarbiga (loodetavasti) ära lepitanud, liikusid daamid sujuvalt edasi Cafe Revalisse, kuhu neid jätkus hiliste öötundideni - mis muud, kui ikka meie ühise asja nimel mõtteid mõlgutama.

Ikka teie,
püstolreporter Birk.


  1. maris

    kas te saaksite oma tekste siia üles panna, mis õhtul ettelugemisele tulid? tahtsin väga tulla ja neid kohapeal kuulata, aga… jah. ei olnud võimalik.

  2. eia

    NB! Eda on ka purpurmustlane, algusest peale.
    p.s. Väga mõnusad pildid!

Leave a Comment