lumehelbeke

31. detsember on see päev, mil kõiki, kes tunnevad ennast pealkirja poolt kõnetatuna, oodatakse palavalt Mustamäele, minu pooleliolevasse korterisse suure punase telliskivimaja 15. korrusel, et tähistada urbanistlikus atmosfääris järjekordse aasta surma ja uue tärkamist vana riismetelt (jah, ma suudan veel nii palju rohkem informatsiooni mahutada ühteainsasse lausesse!) :) Vaibad, padjad, läbipaistvad kardinad ja sädelevad geel-lumehelbed, mõned head veinid ja sada küünalt on juba olemas, puuduvad vaid särasilmad ja kaunid luuleread… Erandkorras ehk kannan ka ise midagi ette (ja seda ei ole enne nähtud!)

Igatahes…. olete palavalt oodatud (täpsem info meilis).

Ikka teie paadunud romantik ja trubaduur,

Birk.


  1. Ingel

    Birk, ma loodan, et Sa seal end liiga üksildase südamena ei tundnud :-) Kuidas pidu oli?

  2. Birk

    pidu oli tore :) esindasin ainukesena Purpurmusta, aga seda mustemalt :) muide, mul on uus blöög: http://www.birkrohelend.com/blog.
    selle blogilinkide loetelu võiks keegi siiski ära teha siia serva kunagi. :P

Leave a Comment