Väljavõte konnulacontra.blogspot.com:

…mingi kell hakkasid Birk Rohelend ja Robert Randma ettekandel kippuma, sest neil oli kiire tagasi. Ettekanne oli üks huvitavamaid üldse kolme päeva jooksul, ainult idee, et üks ei tohi kuulda, mis teine kõneleb, läks natuke metsa, sest kõrvaklapid ei täitnud ilmselgelt ootusi. Aga ülihoogne ta oli, sest kumbki pidi minuti jooksul oma jutu räägitud saama. Mulle õudsalt meeldis Purpurmusta idee, kus pole mingit sõpruskonna painet, üheskoos käimise vajadust, mingit põhivoolu, mis annaks rühmitusele(?) näo. Küsimärk sellepärast, et Purpurmustale mingit definitsiooni küll ei saanud, ehk see ongi definitsiooni puudumine?


  1. Birk

    täpsustatagu: mina Robertit kuulsin, aga tema mind mitte :) (eks need juuksed kah aitasid kaasa, et klapid kõrvadeni ei ulatunud :P)tegelt oli nii eriti hea, sest ma sain Robertit taga rääkida ja samas olin kõigega kursis, mis tema tegi :P:P

  2. robert

    urrrr:D

Leave a Comment