Linnaluule õhtu Mauruse pubis

Tallinna Keskraamatukogu all keldris asuvas mõnusas raamatusõbralikus Mauruse pubis (aadressil Estonia pst. 8) toimub sel neljapäeval, 17. septembril kell 18 linnaluule õhtu.
Linnaruumist inspireeritud tekste loevad Jürgen Rooste, Maarja Kangro, Jaan Pehk, Paavo Piik ja Marje Ingel. Helilised vahepalad muusikaliselt koosluselt Tuulebluus ja Marje Ingelilt. 
Samas on ka suvise kirjandusliku fotokonkursi „Läheme ja kõigutame Tallinna kohal jalgu“ lõpetamine. Konkursi parematest töödest avatakse näitus, kus näeb linnadžunglist inspireeritud ja terava silmaga tabatud kaadreid koos teemakohase luuletusega. Näitus jääb avatuks kuni 31. oktoobrini Tallinna Keskraamatukogu trepigaleriis.
Lisainfo Tallinna Keskraamatukogust Janela Tähepõllult, telefon 683 0907, e-post janela.tahepold[at]tln.lib.ee ja Eesti Kirjanduse Seltsi Tallinna esindajalt Kristel Kiigemäelt, e-post kristelkiigemagi[at]gmail.com

Leave a Comment