LOOVLABOR OTSIB OSALEJAID!

Lihtsalt infoks (Siret Paju palus üles riputada):

Loovlabori idee sai alguse äratundmisest, et meid kõiki ümbritsevad mitmed vähemuskogukonnad, kelle eripäras peituvaid väärtusi paljud ei märka või mõista; veelgi enam – kellest ei kirjutata just tihti haaravalt ja eelarvamusi vältides. Aga just seda kavatseme teha meie! Identiteete uuriva loovkirjutamise kursusega alustame juba novembri alguses 2009.

Mis kursusel toimub?

Kogemusõppe käigus avaneb osalejatel võimalus tutvuda Eesti erinevate vähemusgruppide põneva mitmekesisusega, samuti osaleda seminaridel koos tunnustatud külalislektoritega. Eesmärgiks seame tekkinud tähelepanekuid lahti mõtestada, et neid kirjutamise kaudu loovalt väljendada.

Kirjutamismeetodite omandamist juhendab Siret Paju, kellel on rahvusvahelised kogemused loovkirjutamise õpetamises. Projekti lõpuks kirjutavad osalejad neile sobivas žanris teksti. Kõik loometööd avaldatakse raamatus, mis ilmub septembris 2010.

Kes peaks kandideerima?

Kandideerima ootame igas vanuses inimesi, kes on huvitatud oma loovuse arendamisest kirjanikuna ja kes identifitseerivad end mõne vähemusgrupiga (näiteks rahvusliku, usulise, rassilise või seksuaalse vähemusega).

Kandideerimistingimuste kohta detailsem informatsioon ja meie kontaktandmed on aadressil: http://loovlabor.wordpress.com/tule-laborandiks/


 1. Brefistun

  Привет, случилась у меня в настоящее время проблема, дверь деревянная была и развалилась. Вызвал бригаду ремонтников с компании строймонтаж
  Пришли мастера, поставили железную дверь, длительное время перфоратором работали, сделали. Ушли, я утром выхожу, дверь открываю и у меня выпадает целый бетонный блок сообща с дверью. Вызвал мастеров, сказали, что данное моя вина, что я слишком толстый и не необходимо было висеть на двери и ушли. Я ведь ничего не делал, а ремонт и уже капитальный делать. Что в этих случаях делать, подскажите.

 2. Ingel

  See eelmine on küll päris humoorikas kommentaar! Kas keegi, kes end mõne vähemusega identifitseerib, proovibki juba kätt? :P

 3. Jordon Wagnor

  I’d be inclined to set with you one this subject. Which is not something I usually do! I enjoy reading a post that will make people think. Also, thanks for allowing me to speak my mind!

Leave a Comment