Nüüd on kahjuks lood sellised, et Eial ja Robertil on taskud tühjad :( ent selle foorumi majutuse eest tuleks välja käia tulevaks aastaks 708 eek. Palun, kui keegi saab sandikopitaga aidata (üks kuu 59 eek, ei pea kogu aastat korraga maksma), aidake! Kirjutage mulle eia[at]purpurmust.org, saadan vastu kontonumbri. Sularahas saab Robertile maksta :) Või kui keegi saab otsida toetust väljaspoolt Purpurmusta, andke teada.

PÄÄSTKEM PURPURMUST ORG!


  1. eia

    Müün avaldamata tekste. Annetused lähevad veebi elushoiuks :)

  2. urmo

    Kulkalt võiks majapidamiskulude katte toetust küsida !

  3. eia

    Võiks! Kes suudab kolme päevaga dokumendid täita ja sisse anda?

  4. kaarel

    mina ei suuda, aga mingi sümboolse panuse võin raplas robertile poetada :) kui me ikka sõidame.

  5. urmo

    1 initsiaator võiks ikka pabereid määrida kuigi ega meelis selle peale keegi pole. Ka mina võin häda korral sümboolse rubla poetada.

  6. siim

    alati võib ju wordpressi üle kolida, on vähemalt tasuta ja ega midagi eriti ei muutuks, sest siin pealehel (purpurmust.org) ka erilist ei toimu.

  7. robert

    lisaks foorumile on pealehele(kus tõesti aktiivsust märgata pole;)) on emailid ka, mida kõik vast ei kasuta ja selle foorumi sisse on ehitatud mingid systeemid ka, millest ma praegu ei viitsi pikemalt rääkida, aga need on olemas ja ülekolimine oleks ikka siuuukkkeee ettevõtmine;) Kui uskuda lehe kylastatavust, siis meil on ikka päris arvestatav lugejaskond olemas, kes on ka selle aadressiga harjunud;)

  8. siim

    ahjaa, mailid on ka ju, see läks mul täitsa meelest. jep, purpurmusta mail on üks hea asi! igatahes, kui ma saan lähiajal natuke rahakamaks, siis ma viskan oma panuse lisaks.

  9. allar

    palju see näkku teeb? mina toetan

  10. Ingel

    Noh, kui igaüks ühe kuu maksaks, siis on see ju igati jõukohane summa! Siiski paluksin ennast ühe kuu tasu maksjana arvesse võtta mitte enne kui tuleva aasta märtsis… Kui lubate. Siis maksan kasvõi 2 kuud järjest :-)

  11. Birk

    kohe kui saan “sõralise” honorari, võin terve aasta ära maksta. see tähtaeg on 27 ja ma juba loen tunde.
    täpe.

  12. TestoRip X Pills

    My developer is trying to persuade me to move to .net from PHP.

    I have always disliked the idea because of the expenses.
    But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on several websites for about a year and am anxious about switching to
    another platform. I have heard very good things about
    blogengine.net. Is there a way I can import all my wordpress content into it?
    Any help would be really appreciated!

Leave a Comment